Glazbeni portal

O nama

LogoPortal Glazboteka.com namijenjen je glazbenicima i ljubiteljima glazbe. U rubrikama Scena, Koncerti, Recenzije, Učionica, Svaštara… pisat ćemo o počecima i vrstama glazbe, o tome što se u svijetu glazbe događa, pratit ćemo nastupe i albume, ocjenjivat ćemo instrumente i prateću opremu, objavljivat ćemo članke o tehnikama sviranja koji će vam pomoći da glazbeno napredujete…

Rubrike Oglasnik, Instrumenti i Studio poslužit će vam da nađete mjesto za snimanje materijala i odgovarajuća glazbala, a tu su i rubrike Predstavljamo, Bendovi, Fotografije, Film, Kazalište, Ples, Video, Radio, Dućani i akcije…, čiji nazivi, vjerujemo, sami za sebe govore što im je svrha.

Na portalu Glazboteka.com pisat će se afirmativno, pozitivno i pristojno. To ne znači uvijeno i neiskreno, dapače – to znači da ćemo se truditi osvijetliti dobre strane, a za loše ćemo predlagati rješenja umjesto da po njima (samo) pljujemo. Bit ćemo iscrpni i konstruktivni, nadamo se – i korisni.

I napokon – na portalu će pisati svatko tko želi. Trebamo i tražimo sposobne suradnike. Uredništvo će tekstove prilagoditi jezičnoj normi, ali stil neće dirati. Sve dok ste iskreni, uvjerljivi, argumentirani – smijete i psovati. Naš Dr. Z. primjerice njeguje taj pristup, ali ima što reći – tako možete i vi, samo se javite na adresu info@glazboteka.com.

Do čitanja,

Mr. T.

 

error: Alert: Content is protected !!